ШТО СЕ ХРОМОЗОМИ

Тема: Природна селекција
Наставна eдиница: Гени и хромозоми
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели