ПРОШИРУВАЊЕ НА ДВОЈНИ ЗАГРАДИ

Тема: Алгебра
Наставна eдиница: Производ на два изрази
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели