СТЕБЛО - ЛИСТ ДИЈАГРАМ

Тема: Работа со податоци
Наставна eдиница: Стебло лист дијаграм
Одделение: 8 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Прашања:

1. Стеблото е 42, а листот 0. За кој број може да станува збор?

42
420
4.2
4200

Клик на долното видео ќе ве однесе до делот од видеото поврзан со прашањето.

Сподели