ПРОЦЕНТУАЛНА ПРОМЕНА

Тема: Број
Наставна eдиница: Проблеми поврзани со проценти
Одделение: 8 одделение

Македонската адаптација на ова видео е поддржана од Фармахем. Им благодариме!

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели