ШТО Е АТОМ

Тема: Прости супстанци, соединенија и смеси
Наставна eдиница: Елементи и атоми
Одделение: 8 одделение

Македонската адаптација на ова видео е поддржана од Фармахем. Им благодариме!

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели