ВОВЕД ВО КЛЕТКИ: ЖИВОТИНСКИ И РАСТИТЕЛНИ

Тема: Клетки и организми
Наставна eдиница: Животински клетки Растителни клетки
Одделение: 7 Одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели