ШТО СЕ КЛЕТКИ?

Тема: Клетки и организми
Наставна eдиница: Клетка
Одделение: 7 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели