ШТО СЕ ПЕРИОДИ И ГРУПИ ВО ПЕРИОДНИОТ СИСТЕМ НА ЕЛЕМЕНТИТЕ

Тема: Структура на атомот и периоден систем на елементите
Наставна eдиница: Трендови во периодниот систем на елементите
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Натпревар за одговарање на прашања:

Име и презиме:
Е-маил адреса:
Слика од одговорот на прашањето:

Сподели