ГУСТИНА НА РАЗЛИЧНИ АГРЕГАТНИ СОСТОЈБИ

Тема: Сили и движење
Наставна eдиница: Густина на супстанцијата
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели