СОБИРАЊЕ И ОДЗЕМАЊЕ ДРОПКИ

Тема: Број
Наставна eдиница: Собирање и одземање дропки
Одделение: 8 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели