НАУЧИ КАКО ДА ИЗВРШУВАШ ПОВЕЌЕКРАТНО СОБИРАЊЕ И ОДЗЕМАЊЕ НА ЦЕЛИ БРОЕВИ

Тема: Број
Наставна eдиница: Операции со цели броеви
Одделение: 7 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели