КИСЕЛИНА + МЕТАЛНИ КАРБОНАТИ

Тема: Добивање соли
Наставна eдиница: Добивање соли од карбонати
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели