ИСХРАНА КАЈ РАСТЕНИЈАТА

Тема: Фотосинтеза и растење кај растенијата
Наставна eдиница: Минерални материи потребни за растенијата
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели