СТРУКТУРА НА ЛИСТОТ

Тема: Фотосинтеза и раст на растенијата
Наставна eдиница: Градба на листовите
Одделение: 9 одделение

Ако има прашања под видеото кликни на нив за да ги одговориш. Ако имаш идеја за ново прашање кликни на "Додади прашање".

Сподели