">

ЕДНА МИНУТА НАУКА ПОБЕДНИЦИ

Ги имаме победниците на натпреварот Една минута наука!

До крајниот рок ни пристигнаа толку многу одлични видеа што нашето жири имаше тешка работа да ги избере најдобрите. Сепак, изборот се стесни на десетина фаворити, а од нив се избраа и добитниците на наградите.

Но, во стилот на натпреварот - за да ги дознаете победниците, повелете изгледајте го видеото што го подготвивме за вас. Односно, 15 видеа во 1 🙂